Wie wij zijn

Socialex Real Estate is een jong bedrijf, opgericht door drie enthousiastelingen met een gedeelde passie voor het creëren van mooie en eerlijke plekken.

Drie verschillende karakters en verschillende expertises, met als gemeenschappelijke deler open, eerlijk en betrouwbaar. Wij staan voor u klaar, waarbij we het gehele ontwikkeltraject bij u uit handen nemen van het eerste idee of initiatief tot de oplevering van het project. Samen realiseren we waarde, waarbij wij open en transparant communiceren over de te maken keuzes.

Het team

Het team van Socialex bestaat uit professionals met complementaire vaardigheden. Vanaf het ontstaan van het eerste concept tot en met de realisatie hebben wij de vaardigheden in huis om het volledig ontwikkeltraject te doorlopen. Dit kunnen wij zowel volledig risicodragend of als gedelegeerd ontwikkelaar voor u realiseren. Daarbij bent u als partner verzekerd van een proces waarbij u volledig wordt ontzorgd.

Vanuit onze brede expertise weten wij wat belangrijk is voor de verschillende stakeholders in de wereld van projectontwikkeling. Daardoor kunnen wij vanuit onze eigen positie ook kijken naar onze projecten vanuit het perspectief van belegger, financier, grondeigenaar, exploitant of realisator. Wij onderscheiden ons door ons te verplaatsen in de positie van onze stakeholders, waardoor wij vanaf het eerste moment de juiste snaar weten te raken.